Pääomaheihei

No joo, viime ajat olen viettänyt pääosin tuhoamalla pääomaa. En minä muuten, mutta se on kivaa ja ravitsevaa. Onneksi myös yleinen osakamerkkinahenki on auttanut asiaa.

Osinkoja tuli 3,154.58 euroa, joka on sellainen summa että olisi kiva saada se käteen ja häipyä pois. Te-keskus vainoaa niin kuin sen tehtävänä olisi vain kiusata ja stressata ihmistä joka yrittää parantaa tilannettaan, ja opiskelu siinä sivussa on häilyväistä, toki aktiivista. Onneksi sentään ei ole nuori, niin add ja huono itsetunto on vähän päässyt korjaantumaan.

No niin. Menen laittamaan käsin käppyröitä sivuille, kun en ole vielä päässyt siihen vaiheeseen että olisin se saanut jotenkin automatisoitua. Muuten yleensä taloudellinen tilanne on heikko ja menee huonommaksi tulevaisuudessa.  Koska veroista ei ole kuulunut mitään ja asioilla on tapana mennä huonommaksi, odotan kovasti vielä jotain mätkyjä tilanteeseen. Ja kissa. Kissa haluaisi lohdutta ja nuolla naamaa, mutta pitäisi käyttää hammaslääkärissä. No, oma hammaslääkäri on onneksi kohtapuolin: halkeavalla hampaalla on ikävä järsiä kuivaa leipää.    

Iloista kesää kaikille. Nautitaan sateista ja kylmästä.